Ant Cooperation Logo

Hvorfor ANT Cooperation

Bag ANT Cooperation står et hold med erfaringer fra flere brancher.
Tilsammen byder vi ind med forskellig fagligheder og baggrunde, der gør, at vi ser 360 grader omkring en opgave. Det betyder, at opgaveløsningen bliver mere nuanceret og fyldestgørende end det, der var forventet fra start. Vi arbejder blandt andet med kursusadministration i Learner Managment Systemer, onboarding kurser og projektledelse.

Mød ANT Cooperations myrer

Med mange års erfaring indenfor salgstræning, motivation og coaching  startede Maria Gaarde i februar 2020 virksomheden ANT Cooperation.

Sidenhen er flere medarbejdere kommet til. I videoen her møder du Fie, som fortæller lidt om, hvordan det er, at være ansat i ANT Cooperation.

Du kan læse om os alle sammen længere nede på siden:

Maria Gaarde

Maria har arbejdet med salg siden 1997, heraf de sidste 15 år i bilbranchen i både forhandler- og importørleddet. Når det kommer til salg og den menneskelige adfærd tror hun på, at det bevidste og autentiske menneske har langt større mulighed for at nå sine mål.

I sit arbejdsliv har hun erfaret, at hun sprudler og stortrives, når hun flytter mennesker, driver projekter og i fællesskab skaber resultater.

Mobil: 3054 1976
Mail: mg@antcooperation.dk

Anna-Sofie Karlsen

Anna-Sofie er vores projektleder, og hun har styring og overblik på projekter for vores samarbejdspartnere. Her er stærke og langsigtede løsninger hendes fokus – og hun tror på, at vi gennem stærke relationer skaber de bedste resultater.

Hun har en Professionsbachelor i Hospitality Management, og har erfaring som koordinator inden for hotel, konference – og eventbranchen.

Anna-Sofie trives i en travl hverdag. Hun griber boldene, og gennem struktur og flair for optimering får hun, i samarbejde med teamet, ting til at ske.

Hun går altid den ekstra mil for at give gode oplevelser.

Tlf.: 5184 1976
Mail:
ask@antcooperation.dk

Anna-Sofie

Michael Schnor

Michael er ANT Cooperations “maskinmester”. Med sin store indsigt i systematik, logikker og processer sikrer han, at den systemmæssige forudsætning er på plads. Det sikrer en lettere og mere automatiseret proces. I sidste ende vil slutbrugerne opleve en nemmere og mere problemfri hverdag.

Michael er oprindeligt uddannet automekaniker, selvom det i dag mere er Excel-ark og programkoder, der ”skrues på”. Michael har over 20 års erfaring i autobranchen, og har arbejdet med det meste i en bilforretning, fra værksted over lager til administration, ledelse og IT.

Mobil: 3052 1976
Mail: ms@antcooperation.dk

Søren Gaarde

Søren har gennem de sidste 25 år arbejdet med økonomi, administration og ledelse i både Danmark og i udlandet, som CFO, økonomidirektør og eftermarkedsdirektør. Søren er uddannet revisor (HD-R), og har arbejdet i flere forskellige brancher, herunder 13 år i bilbranchen.

Søren skaber overblik via struktur og procedurer, og forstår gennem menneskelig forståelse at engagere og motivere mennesker til at nå fælles mål.

Mobil: 3063 1970
Mail: sg@antcooperation.dk

Natalie Hageskov

Natalie er ANT Cooperations projektkoordinator. Hun elsker at optimere og skabe spændende projekter i samarbejde med resten af teamet.

Med hendes professionsbachelor i Kreativ Kommunikation og erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen, er hun trænet i hele processen fra ideudvikling til færdigt produkt.

Som samarbejdspartner og kollega er vil man opleve, at Natalie altid lægger den ekstra energi i sit arbejde, som det kræver for at få det bedste resultat, samt en god og tryg proces.

Mobil: 30 58 19 76

Mail: nh@antcooperation.dk 

Hvorfor navnet ANT Cooperation?

I ANT Cooperation opfatter vi integritet som afsæt for ethvert godt samarbejde.


Vi har valgt navnet ”ANT” fordi en myre kan løfte mere end sin egen vægt, er flittig og god til at samarbejde med andre om at nå et større mål. Disse træk hos myrerne kan vi genkende i os selv, og måden, vi arbejder på.

 

Vores logo er en ”procesorienteret myre”. Myren symboliserer den flittige lille fyr, der arbejder for et større mål og ham identificerer vi os rigtig godt med – vi har ikke brug for at være i centrum, men sikrer at alt bliver løst. På det helt rigtige tidspunkt. Myrens krop i vores logo er et uendelighedstegn, fordi vi konstant arbejder med at forbedre processer og det gode flow. Velkommen i vores myretue.