Ant Cooperation Logo

Hvorfor ANT Cooperation

Bag ANT Cooperation står et hold med erfaringer fra flere brancher.
Tilsammen byder vi ind med forskellig fagligheder og baggrunde, der gør, at vi ser 360 grader omkring en opgave. Det betyder, at opgaveløsningen bliver mere nuanceret og fyldestgørende end det, der var forventet fra start. Vi arbejder blandt andet med Learning Management, LEAN, salgstræning, projektledelse og kursusadministration.

Mød ANT Cooperations myrer

Med mange års erfaring indenfor salgstræning, motivation og coaching  startede Maria Gaarde i februar 2020 virksomheden ANT Cooperation.

Sidenhen er flere medarbejdere komme til. I videoen her møder du Fie, som fortæller lidt om, hvordan det er, at være ansat i ANT Cooperation.

Du kan læse om os allesammen længere nede på siden:

Maria Gaarde

Maria har arbejdet med salg siden 1997, heraf de sidste 15 år i bilbranchen i både forhandler- og importørleddet. Når det kommer til salg og den menneskelige adfærd tror hun på, at det bevidste og autentiske menneske har langt større mulighed for at nå sine mål.

I sit arbejdsliv har hun erfaret, at hun sprudler og stortrives, når hun flytter mennesker, driver projekter og i fællesskab skaber resultater.

Mobil: 3054 1976
Mail: mg@antcooperation.dk

Natalie Hageskov

Natalie er ANT Cooperations projektkoordinator. Hun elsker at optimere og skabe spændende projekter i samarbejde med resten af teamet.

 

Med hendes professionsbachelor i Kreativ Kommunikation og erfaring fra reklame- og kommunikationsbureauer, er hun trænet i hele processen fra ideudvikling til færdigt produkt. 

Som samarbejdspartner og kollega vil man opleve at Natalie altid lægger den ekstra energi i sit arbejde, som det kræver for at få det bedste resultat, samt en god og tryg proces.


Tlf.: +45 30 58 19 76 

Mail: nh@antcooperation.dk

Michael Schnor

Michael er ANT Cooperations “maskinmester”. Med sin store indsigt i systematik, logikker og processer sikrer han, at den systemmæssige forudsætning er på plads. Det sikrer en lettere og mere automatiseret proces. I sidste ende vil slutbrugerne opleve en nemmere og mere problemfri hverdag.

Michael er oprindeligt uddannet automekaniker, selvom det i dag mere er Excel-ark og programkoder, der ”skrues på”. Michael har over 20 års erfaring i autobranchen, og har arbejdet med det meste i en bilforretning, fra værksted over lager til administration, ledelse og IT.

Mobil: 3052 1976
Mail: ms@antcooperation.dk

Mia Gaarde

Mia er vores koordinatorassistent og støtter vores projektledere i gennemførslen af projekter og events. Hun er dedikeret, målrettet og bestræber sig altid på at levere resultater af høj kvalitet.

 

Med flere års erfaring i servicefaget, gode kommunikationsevner og evnen til at arbejde godt under pres, bidrager hun til at skabe det bedst mulige resultat.  

Mia er med til at finde løsninger, der sikrer, at vores opgaveløsning kører og leveres til tiden. Hun brænder for at skabe mindeværdige oplevelser for alle. 

 

Tlf.: +45 51 84 19 76

Mail: mig@antcooperation.dk

Pernille Guldager

Når du ringer til ANT Cooperation får du som oftest Pernille i røret, og hun står klar til at guide dig videre.

Hun har en kandidat i Kommunikation og varetager en bred vifte af opgaver i virksomheden. Pernille arbejder blandt andet med planlægning af events og konferencer, kursusadministration samt grafiske- og kommunikative opgaver.

Hun trives i både interne og eksterne samarbejder og mener, at flere kokke forbedrer maden.

Som alle andre i ANT Cooperation går hun til opgaver og mennesker med fokus på ordentlighed, grundighed og respekt.

Mobil: +45 30 91 19 76
Mail: pg@antcooperation.dk

Søren Gaarde

Søren har gennem de sidste 25 år arbejdet med økonomi, administration og ledelse i både Danmark og i udlandet, som CFO, økonomidirektør og eftermarkedsdirektør. Søren er uddannet revisor (HD-R), og har arbejdet i flere forskellige brancher, herunder 13 år i bilbranchen.

Søren skaber overblik via struktur og procedurer, og forstår gennem menneskelig forståelse at engagere og motivere mennesker til at nå fælles mål.

Mobil: 3063 1970
Mail: sg@antcooperation.dk

Frederik Venø Elling

Frederik er vores business assistant, der elsker en god udfordring. Han brænder for at forstå systemer og elsker at tilegne sig ny viden, som gør ham i stand til at løse sine opgaver effektivt og kompetent.

Som elitesvømmer ligger det i Frederiks DNA at gå ‘all in’ og denne tilgang gennemsyrer hans hverdag. Stædighed, nysgerrighed og den konstruktive tilgang til udfordringer, smitter positivt af på de opgaver, han løser.

Frederik har altid ja-hatten på og er med til at sikre, at hele ANT-teamet kommer godt i mål. 

Mobil: +45 23 70 94 76
Mail: fv@antcooperation.dk

Anna-Sofie Karlsen

Anna-Sofie er vores projektleder, og hun har styring og overblik på projekter for vores samarbejdspartnere. Her er stærke og langsigtede løsninger hendes fokus – og hun tror på, at vi gennem stærke relationer skaber de bedste resultater.

Hun har en Professionsbachelor i Hospitality Management, og har erfaring som koordinator inden for hotel, konference – og eventbranchen.

Anna-Sofie trives i en travl hverdag. Hun griber boldene, og gennem struktur og flair for optimering får hun, i samarbejde med teamet, ting til at ske.

Hun går altid den ekstra mil for at give gode oplevelser.

Tlf.: 5184 1976
Mail:
ask@antcooperation.dk

Anna-Sofie

Hvorfor navnet ANT Cooperation?

I ANT Cooperation opfatter vi integritet som afsæt for ethvert godt samarbejde.


Vi har valgt navnet ”ANT” fordi en myre kan løfte mere end sin egen vægt, er flittig og god til at samarbejde med andre om at nå et større mål. Disse træk hos myrerne kan vi genkende i os selv, og måden, vi arbejder på.

 

Vores logo er en ”procesorienteret myre”. Myren symboliserer den flittige lille fyr, der arbejder for et større mål og ham identificerer vi os rigtig godt med – vi har ikke brug for at være i centrum, men sikrer at alt bliver løst. På det helt rigtige tidspunkt. Myrens krop i vores logo er et uendelighedstegn, fordi vi konstant arbejder med at forbedre processer og det gode flow. Velkommen i vores myretue.