Ant Cooperation Logo

Værdier

Fantasi – integritet – forankring 
Vi insisterer på, at vores værdier gennemsyrer alt det, vi gør. Både når det gælder vores kunder, samarbejdspartnere og mellem os selv i ANT. Vores værdier styrer og skærper vores arbejdsmetode, kommunikation, adfærd og valg. Vi tror på, at vores ståsted skaber bedre resultater.

Fantasi

Fantasi handler for os om at insistere på, at barren for opgaveløsning skal sættes højt. En krølle, der gør opgaven bedre, anderledes, mere motiverende og i sidste ende af større kvalitet. Derfor holder vi ”Fantasimøde” en gang om måneden, hvor vi stiller spørgsmål, brainstormer og lægger antagelser til side. Vi smager på tanker og idéer – uden begrænsninger.

Integritet

Integritet handler for os om at gøre det, vi siger. Dét, vi gør, skal være transparent og autentisk i forhold til dem, vi er og vores tilgang til opgaver og relationer. Vores kunder og samarbejdspartnere skal vide, hvor de har os. Vi står på mål for vores arbejde – altid. Derfor laver vi altid ”2 persons quality check”, og vi evaluerer løbende.

Forankring

Forankring handler for os altid om at spørge til, hvad målet er på sigt. Det betyder, at vi har øje på, hvordan vi sikrer en varig forandring. Derfor siger vi også nej til opgaver, hvis vi ikke kan stå inde for en løsning eller hvis vi ikke er de rette til at løse den.