Ant Cooperation Logo

Reference - Toyota Danmark

Citat

Toyota Danmark

I Toyota Academy er der ÉT formål : at sikre en stærk forankring af den forandring vi ønsker at skabe – hos hver eneste af vores cirka 1500 Toyota medarbejdere i hele Danmark. Vores medarbejdere, deres udvikling og kompetencer er vores vigtigste aktiv både nu og i fremtiden.

Et stærkt partnerskab er derfor altafgørende.

ANT Cooperation er mere end bare en samarbejdspartner, det er et stærkt partnerskab. Deres ekspertise og stærke procesforståelse er det, som gør, at forandringen både lykkes og forankres. De har øje for hele flowet, arbejder dedikeret på den finde rette løsning, til den er helt forankret – de giver aldrig op.

De er en partner der aldrig går på kompromis med kvaliteten, udfordrer dig som kunde for at spille dig stærkere og tage det til nye højder. Deres mind-set med forankringen som mål og stærke procesforståelse, er vigtigt for at kunne både drive og optimere alt fra den daglige administation til de store produkttræninger, ledelsesprogrammer, e-learnings og tekniske træninger.

Med ANT Cooperation får vi mest effektivt sikret udviklingen og de rette kompetencer hos hver eneste Toyota medarbejder, der sikrer vores kunder den bedste oplevelse.
Pernille Kim Johansen
Director Channel Management, Toyota DanmarkToyota Logo

Reference - LifeAchiever

Citat

Als Motor A/S

Vi fik hjælp af Michael til konvertering af garantiprocedurer i vores DMS system. Super kompetent sparring, var lyttende og forstående omkring vores udfordringer.

Tingene blev omhyggelig gennemgået og kontrolleret inden alt blev eksekveret - kan helt klar anbefale ANT Cooperation, når det handler om procesoptimering og systemudvikling. Vores hverdag er blevet nemmere og mere effektiv. Tak
Anders Jacobsen
Eftermarkedsdirektør